torsdag 11 november 2010

Husresning del 2

Idag var kranen tillbaka och lyfte på fler väggar och takstolar. Nu kan man se hur det kommer se ut for real :) Här hemma är det bättre stämning, vädret har hållit sig runt nollan de senaste dagarna vilket vi är tacksamma för. Vår oro har inte försvunnit helt men blivit lite mindre i allafall. Z var på plats vid bygget idag och pratade med gubbarna och de ser inte att det finns någon risk för att något blivit skadat. Det känns ju betryggande men vi fortsätter att ha extra koll ändå för säkerhetsskull...även om det bara är för vår egen sinnesfrid. Z sprang även på våra grannar mittemot idag, en barnfamilj i vår ålder, jippie! De ska flytta in redan vid jul så de är lite före oss. Toppen att det börjar röra på sig lite i området, vissa har haft problem med inbrott men nu är det full rulle överallt. Här kommer en del av dagens fotoskörd! (tyvärr kommer inte bilderna riktigt i kronologisk ordning...)

Gaveln är på plats

Gaveln lyfts dit

Väggen vid burspråket uppe lyfts dit

Tidigt i morse, man kan se att väggen för burspråket hänger i luften

Hej (DÅ!) mitt vinterland

Takarbete påbörjat :)

De sista takstolarna kommer på plats

Vårt hus sett uppifrån cykelvägen

Tidigare i morse, väggen i burspråket uppe har kommit på plats

Huset från gatan


2 kommentarer:

Tessan sa...

Spännande, nu går det fort framåt!! Hoppas snöstormarna håller sig borta en tid framöver! Lycka till från familjen Silfverin i enplanshuset nere på gatan!!

Louise sa...

Tack Terese! Ja vi har sannerligen haft lite otur med vädret kan man säga..., ert hus blev klart i precis rätt tid! Känns kul att det händer mycket på vår gata just nu! // Louise

Skicka en kommentar