lördag 5 februari 2011

Nätshopping

Nu har vi beställt det mesta som stod på inköpslistan. Det var lite svettigt faktiskt att kolla runt och komma till beslut. Vi gjorde det lätt för oss och beställde allt via hemvaruhuset.se med gratis leverans till dörren. Deras priser var lika bra som andra inköpsställen och de hade alla saker som vi tänkt köpa. Vi har tyvärr varken tid eller ork att fördjupa oss ytterligare i dessa val men vi tror att vi blir nöjda. Någon gång måste man ju bara bestämma sig och det var hög tid för oss. Första leveransen kommer på måndag redan och sen blir det en till inom kort. Det blev badrumsinredning och köksblandare enligt nedan!

Mora Inxx blandare till badkaret.


Tapwell Evo 186 till den stora diskhon på köksbänken. Ganska hög är den dock men jag tyckte att det passade med lite restaurangkänsla till våra stora ho.

Tapwell Evo 185 till den lite mindre diskhon i köksön. Den har också utdragbar pip vilket vi gillar.

Hafa Igloo R 900x900 med frostat glas (vi har ju klarglas i badrumsfönstret på bottenvåningen :)


Ett gammalt hederligt Ifö badkar med ben blev det till slut. Vi ville definitivt ha ett badkar i emalj för det är lättare att hålla rent och med ben till så kan man lätt komma åt och städa under. Jag tycker att det andra Ifö badkaret som inte har raka kanter är snyggare men detta blir mer praktiskt med alla badankor och flaskor med badskum som man kan ställa på kanten...

Montoni takdusch med Mora blandare. Vi tänkte först inte köpa takdusch för vi tyckte inte det var prisvärt men priset på denna var helt ok tyckte vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar