torsdag 24 februari 2011

Köket med mera!

Idag var vi uppe vid huset en sväng på morgonen och tittade på vårt kök :) Eller delar av det i alla fall men de har hunnit jättelångt tycker jag, blir nog klart nästa vecka. Vi är väldigt nöjda hittills och gillar (som tur är) vår bänkskiva som vi valde. Den såg inte allt särskilt "laminatig" ut utan hade en fin brun färg. Jag gillar verkligen de öppna hyllorna på ena sidan och den över fönstret, kommer bli kul att fylla dem med saker med lite färg som bryter av mot allt det vita. I helgen var vi också uppe och tittade på färgprover som målarn hade fixat så nu har vi valt vår vita färg också. Kakelkillen har också varit flitig och lagt golvet i vår tvättstuga/groventré och väggarna är påbörjade i lilla badrummet på bottenvåningen. Nu vill man ju åka upp och titta varje dag, Z säger att han aldrig kommer att vilja gå hemifrån när vi flyttat dit :) Här är några bilder!

Lilla badrummet

Köket sett från vardagsrummet

Höööga skåp blev det minsann :)

Öppna hyllplan på ena sidan

Kaffesugen? Tur att vi hade med oss bullar!

Vår köksö och högskåp för ugn och micro samt städskåp. Kyl och frys ska vara mellan dem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Jag har sett att ni skall ha en visning av erat hus, ungefär när tror ni att den blir av? Vi är väldigt nyfikna eftersom vi skall bygga samma modell som ni.

Hälsningar

Johanna

Louise sa...

Hej Johanna!
Vårt hus kommer att visas efter att vi flyttat in, vi har inte hört något datum från vår säljare ännu. Om du hör av dig igen lite senare i april så får ni gärna komma och titta innan visningen.
Mvh Louise

camilla sa...

Vilken fin blogg! Hittade hit när jag letade Trivselhus på Google!
Härligt kök, spännande att se ert husbygge!

Skicka en kommentar