fredag 14 oktober 2011

Bottenvåningen

Här kommer några interiörbilder på bottenvåningen, det har redan skett några förändringar så det blir till att uppdatera bilderna snart igen tror jag :)

Köket är från Tibrokök. Vitvaror från ASKO. Vi valde andra vitvaror än de som ingick mest för designens skull (Siemens ingår). Har fått några frågor angående ekonomin och kalkylen och när det gäller kök så skulle jag rekommendera att man avsätter ca 30 - 50 000 kr extra om man känner att man t.ex. vill ha vagnar istället för skåp, lite extra förvaring, vitrinluckor m.m.


Så här ser det ut när man lyfter blicken från grytorna!


Ny lampa fyndad på IKEA, lite industrikänsla för billig penning. Fönster skall fyllas med lite mer saker, ser ganska tråkigt ut nu tycker jag

Soffan stod tidigare mot väggen men vi kände att vi vill utnyttja den väggen med någon annan möbel (som vi visserligen inte har hittat än). Nu står det ett avlastningsbord vid soffryggen som ska fungera lite som rumsavdelare också genom att ställa lite högre saker där, krukväxt, ljusstakar och en lampa kanske.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Angående spottarna i fönstren i tidigare inlägg, vill du dela med dig vilket märke, typ det är, håller med ljuset ser jättefint ut, varmt och normalt :-) hälsn Anna

Lajla af Trolle sa...

– Åh vad fint!!! Jag blir galet sugen på att få sätta igång med våra HUSplaner!! ;) ...

Passar på att fråga om ni vill dela med er erfarenheter av Trivselhus som leverantör?

Skicka en kommentar