fredag 18 mars 2011

Två veckor kvar!

Om två veckor vid den här tiden så är vi antagligen på väg upp till huset för besiktning! Kan knappt fatta att vi (förhoppningvis) står med en nyckel i vår hand då! Det har gått både fort och långsamt, de sista två månaderna har dock gått jättefort! I början hände det ju inget, vi gick och sparkade grus på tomten och muttrade att det blir aldrig färdigt. Sen kom huset och på ett par dagar så var ytterväggarna uppe, sen hände det massor inne men sen blev det väntan igen på att det skulle torka och så. De sista veckorna har vi knappt hunnit med för det har hänt tusen saker varje dag. I söndags var det ju uppdrag utebelysning och här är resultatet, efter många turer fram och tillbaka så blev det dessa från Bauhaus. Märket tror jag är Copenhagen och de kostade 399 kr styck.

Lamporna går nedåt vid dörren eftersom vi hade satt våra uttag ganska högt upp. Vi hade ju först tänkt ha något liknande "stall-lampor" men vi ändrade oss då vi tyckte dessa passade huset bättre. Lampan vid groventrén och lamporna på baksidan går uppåt.




2 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Hej!

Jag har följt er blogg lite men inte lämnat någon kommentar ännu. Nu börjar det ju närma sig inflytt för er del! Vad spännande!

Vi håller på och funderar på utebelysning, era lampor var ju jätte snygga... vi får väl se vad det blir för våran del. Kanske något liknande.

Lycka till!

Mvh

Anna-Karin

Louise sa...

Hej!

Fint hus ni bygger, gillade verkligen de röda dörrarna och tak till nock!

Mvh Louise

Skicka en kommentar