tisdag 27 juli 2010

Jakten på det perfekta köket

I samband med vårt besök på Elon idag så bestämde vi i princip vilka vitvaror vi vill ha. På ugnsfronten så blir det en självrengörande pyrolysugn och kombinationsugn med varmluft/grill och micro i ett. Dessa syns på bilden nedan. Båda kommer från Asko och det gör också kyl, frys och diskmaskin som blev klara vinnare när vi jämförde användarvänlighet, design, kvalitet, hållbarhet, energiförbrukning och ljudnivå.


Vi kommer faktiskt att stoltsera med världens mest flexibla och rymliga diskmaskin. Den kommer vi ha en hel del glädje av när tallrikar från middagar av alla de slag ska diskas.


Induktionshällen kommer att se ut så här och är från Husqvarna. Med finesser som en väl fungerande touchpanel och boosterfunktion kommer matlagningen vara både snabb, säker och energisnål.
Vårt kök börjar sakta men säkert bli den mötesplats vi vill att den ska vara där familj, grannar och vänner kan njuta av måltider och varandras sällskap.

5 kommentarer:

Angelica sa...

Snyggt!

Zlatko sa...

Du har bra smak du:)

M&M sa...

Sa vi inte att det skulle bli en XXL ;)

Helena sa...

Hej, Vi ska också bygga med TRivselhus och jag blev lite nyfiken på varför ni inte valde de vitvaror som ingick som standard?

Anonym sa...

Bra val, vi har en XXL från Asko och är supernöjda! Hoppas allt är bra med er, fin blogg ni har gjort!

Hälsningar
Johanna (gamla Joey alltså;-))

Skicka en kommentar