söndag 6 mars 2011

Ca tre veckor kvar!

I fredags fick vi kallelse till slutbesiktning, 1a april kl 08.00! Ser ut som att vår tidsplan håller med andra ord trots snöstorm och allt. Vi tog en tur dit upp idag för att se vad som har gjorts, det kommer nog hända en hel del denna vecka däruppe. Nu är det kaklat i badrummen, endast golven är kvar. Det är också målat nästan överallt däruppe utom dörrkarmar och mindre detaljer och nästa vecka ska de tapetsera. Det är en hel del kvar att göra men tre veckor är ganska lång tid ändå. Elektrikern har en del kvar att göra, det ska målas på bottenvåningen och köket är inte helt färdigt m.m. Kaminen är inte heller på plats ännu men vi har valt vilken vi ska ha och vår byggare får fixa installationen åt oss. Vi måste försöka köpa utomhusarmatur denna vecka och knoppar för handdukar m.m. till badrummen så att det blir gjort. Här är dagens bildskörd!

Vardagsrummet där uppe är målat och elektrikern har varit här och satt upp strömbrytare och kontaktuttag samt led-lampor i alla fönster. Vi är nöjda med vårt val av vitfärg hittills, det är faktiskt svårare med vitt än man tror för det finns ju en miljon nyanser. Tyvärr så är det nog så att inte allt kan bli i exakt samma nyans, väggfärg, kakel, köksluckor, takfärg, fönstersmygar, dörrar, strömbrytare... Det är tusen saker som alla är vita men kanske inte exakt samma men förhoppningsvis så kommer det harmoniera bra ändå.

Här kan man se vår lilla led i fönstret, den är verkligen diskret och pytteliten :)

Vardagsrummet uppe igen, de svarta prickarna i taket är hålen för högtalarna som inte är uppsatta ännu.

Kaklet ovanför köksbänken har kommit på plats, det har dock inte fogats ännu.

Köket igen, inga knoppar och handtag är på plats ännu men vi såg att de låg i fönstret så jag passade på att dubbelkolla att det var rätt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar