måndag 30 augusti 2010

Kvalitetsansvarig


Inspirationsbild från Trivselhus


Idag var vi och träffade vår KA Stefan Rahmström, VD på Samcon AB, och skrev avtal. Han berättade lite om vad det går ut på att vara KA och vad han kommer att göra under vårt bygge. Man kan sammanfatta det hela lite snabbt såhär:


- KA är med på samrådsmöte med kommun

- KA besöker bygget när plattan ska gjutas

- KA besöker bygget vid montering och eventuellt fler gånger vid behov

- KA är med när huset slutbesiktigas och gör slutanmälan för att vi ska få ett slutbevis från kommunen


Det visade sig att Stefan är KA på ett annat Trivselhus i Kumla samt att han är KA på ett hus som snart är färdigt i Södra Lindhult och att firman som bygger detta är samma som ska bygga vårt! (Om du läser Monika, det är ert hus va?). Örebro är ganska litet ibland! Hur som helst så verkade han kunnig och var jättetrevlig så jag tror att vi kommer att komma överens alldeles utmärkt. Det var faktiskt inte helt enkelt att få tag på en KA i Örebro, de flesta som man hittar på nätet jobbar mest med industri och annat. Stefan sa i alla fall att han bara hört gott om vår entreprenör och att det var positivt att denne jobbat mycket med Trivselhus för då vet de vad de får när leveransen kommer därifrån. Känns kul att det äntligen hänt nåt igen efter sommaren, i morgon möte med Trivselhus!

1 kommentar:

Monika sa...

Hej!
Grattis lite i efterskott till er båda! Kul att ni snart är igång! Nu tycker jag att det börjar röra på sig en del i Lindhult vilket är kul... Det stämmer att vi har samma KA och byggfirma. Vi längtar nu efter att få flytta in. Just nu är det full aktivitet i huset, mycket som skall göras klart innan inflytt! Tyvärr har vi drabbats av inbrott vilket har medfört en del merarbete och tidåtgång...
Lycka till i starten!

Skicka en kommentar